Bericht van het bestuur: opnieuw tennissen!

Beste tennisvrienden

Volgens de Veiligheidsraad van de Federale overheid kunnen we vanaf 4 mei opnieuw aan het tennissen weliswaar met heel wat beperkende maatregelen. Hiervoor verwijs ik graag naar de mail die jullie via Tennis Vlaanderen hebben ontvangen.

Alle daarin uitgezette maatregelen zijn dus ook bij ons van toepassing, gelieve daarmee zeker rekening te houden bij eventuele reservering.

Bijkomend willen wij jullie vragen om te zorgen voor een eigen doos gemarkeerde tennisballen die iedere speler individueel gebruikt bij eigen opslag, dus 2 sets ballen per terrein.

Handgel zal voorzien worden per terrein, gelieve deze te gebruiken voor en na het gebruik van de sleepnetten. Eventueel ook bij aanvang van het tennisuur. Poortjes tot  de terreinen blijven open, dus geen klinken aanraken.

Er wordt niet gesproeid. Alleen door verantwoordelijke van de club.

Verlichting is niet mogelijk.

Alleen tennis op buitenterreinen.

Geen vrij spel mogelijk.

Sanitair en douches blijven gesloten.

Ingang via Vuurkruisenlaan.

Reservaties enkel met 2 personen, de gemeente laat alleen enkelspelen toe, dubbelspel is verboden.

Voorlopig geen cafetaria, wij hebben ook niet gekozen voor een drankenautomaat, breng eventueel je eigen drankje mee.

We zullen volgend seizoen de lidgelden verminderen voor de gemiste Corona-dagen en/of weken: voor het zomerseizoen 20 euro, alleen voor leden die dit jaar reeds hebben betaald en volgend seizoen opnieuw lid worden. Voor de gemiste winterweken een  vermindering van 40 euro per gereserveerd uur vanaf 18h en van 35 euro voor de gereserveerde uren  voor 18 h en in het weekend voor winterleden die volgend jaar opnieuw huren. We kunnen niet beginnen met terugbetalingen.

Wat de viering 50 jaar TCMD betreft heeft het Bestuur besloten dit met een jaar te moeten verschuiven naar 2021 in navolging van heel wat evenementen. Tot 31 augustus zijn grote evenementen afgelast en oktober is daar niet zover af… wie wil feesten op sociale afstand en al of niet met een mondmasker? Wat is een jaar in een mensenleven? Hopelijk kunnen we er dan extra van genieten.

Blijf gezond.

Namens het Bestuur.

Emiel Van den Eede, voorzitter TCMD vzw

Lees hier de maatregelen van Tennis Vlaanderen nog een keer na.